Proefles

Proefles Sportief Paaldansen

Wil jij ook wel eens weten wat het is om ondersteboven aan een paal te hangen? Probeer het nu uit voor slechts €7,50 i.p.v. €20,- euro!

Als je een proefles bij Sportief Paaldansen komt volgen, draai je gewoon mee in dezelfde les als iemand die al jaren traint. Natuurlijk krijg je wel persoonlijke begeleiding op een tempo dat bij jou past. De begeleiding zal aansluiten bij de oefeningen die jij wilt leren. In je eerste les leer je verschillende draaien om de paal, maar misschien kun je zelfs direct ondersteboven hangen!

Naar het inschrijfformulierHoe ziet jouw proefles eruit?

We starten de les met een Zumbadans om warm te worden. Daarna doen we krachtoefeningen zodat de spieren sterker worden. De warming-up sluiten we af met rek- en strekoefeningen. In totaal duurt dit een half uur.

Vervolgens beginnen we aan het echte werk: paaldansen. Iedereen verspreidt zich over verschillende palen, zodat je altijd de oefeningen kunt proberen die jij op dat moment wilt leren. De docent komt bij iedereen persoonlijk langs. Zij geeft uitleg over nieuwe oefeningen, maar ook ondersteuning bij de oefeningen die je wilt verbeteren. De docent zal altijd beginnen bij nieuwe leerlingen.

Aan het einde van de les wordt er aandacht besteed aan choreografie en vloerwerk. Het laatste kwartier van de les begeleidt de docent de gehele groep bij de cooling down. Deze is voor de hele groep gelijk. Tijdens de cooling down is er aandacht voor lenigheid en ontspanning.

Hoe schrijf ik me in voor een proefles?

Wil je een keertje mee doen met een Sportief Paaldansles? Dan ben je van harte welkom om een proefles te komen doen! Je reserveert je proefles heel gemakkelijk via onze website. Maak een account aan door hier te klikken.  Ga naar het tabblad lessen, koop een proefles-credit voor maar 7,50 en reserveer de les die jou het best schikt. Nu ben je klaar om gezellig naar de les te komen!

Wil je weten wat je mee moet nemen naar de les? Hier staat alle informatie over de benodigdheden.

Heb je vragen over de proefles?

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 030-6000071. Natuurlijk kun je ook verder kijken op onze website www.sportiefpaaldansen.nl.