FrankaB

Franka
Workshopinstructrice

Mijn naam is Franka Bos, geboren op 18 december en ik woon in Maarssen. Ik heb een passie voor sport, waarvan Sportief Paaldansen er één is geworden.

Mijn eerste ervaring was tijdens een proefles. Ooit had ik geroepen dat het mij heel erg leuk leek om te doen; ik had dit namelijk op een beurs gezien. Mijn moeder heeft dit onthouden en gaf mij voor mijn verjaardag een onwijs gaaf cadeau, namelijk een proefles in Utrecht. Na deze les was ik meteen verkocht aan deze geweldige sport! Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar je hebt vooral ook heel veel lol.

Wat ik leuk vind aan Sportief paaldansen is dat je in een les verschillende niveaus hebt. Iedereen helpt elkaar en je kan veel van elkaar leren. Ook kan je weer eens inspiratie opdoen door wat een ander doet.

Ook met lesgeven merk ik dat het leuk is om mijn enthousiasme over te dragen aan anderen. Mijn lessen staan dan ook vooral in het teken van lol. Niet alles hoeft in één keer perfect! Je moet doen wat je leuk vindt en wat goed voelt voor jou.


Groetjes,
Franka