MijkeK

Mijke
Workshopinstructrice, Kidslesinstructrice

Hoi, ik ben Mijke.
Leuk dat je een kijkje neemt.

In 2010 volgde ik mijn eerste les bij sportief paaldansen in Tilburg. Ik was net verhuisd van een klein dorpje naar de grote stad en wilde ervaringen opdoen die in het dorp nooit mogelijk zouden zijn geweest. Dan klinkt paaldansen wel als een aardig begin.

Ik had toen niet kunnen vermoeden dat ik zo verknocht zou raken aan de sport en aan sportief paaldansen als heerlijke plek om te zijn. Toen ik in Amsterdam kwam te wonen ben ik daar meteen weer van start gegaan, met een lichte verslaving tot gevolg. Waar eerst 1 les genoeg was, ben ik momenteel minimaal vier keer per week in de paal te vinden. Er is zo oneindig veel te leren, je blijft continu jezelf uitdagen en je grenzen verleggen. Het is dubbel zo leuk om dit met elkaar te doen. Elkaar motiveren, inspireren en corrigeren zorgt voor mij voor een extra dimensie. Ik zou het dan ook fantastisch vinden om jou het totaalpakket te kunnen laten ervaren.

Ik geef zowel aan kinderen als volwassenen met veel plezier les, dus wat je leeftijd ook is: ik kijk er naar uit om mijn passie voor de paalsport met je te delen!

Groetjes,
Mijke