Disclaimer

Disclaimer

 
Disclaimer
Wij zijn niet aansprakelijk voor de informatie op onze website.
Wij doen ons best om je goed te informeren. Toch kan er soms een fout worden gemaakt. Ook vernieuwen wij onze website steeds met nieuwe informatie. Daardoor werkt de website soms tijdelijk niet. Wij vernieuwen zonder vooraankondiging.
Zo komt het weleens voor dat er een miscommunicatie ontstaat. Het is jammer wanneer dit gebeurt. Wij voorkomen dit zo veel mogelijk. Gebeurt het toch? Dan kun je ons en onze leveranciers daar niet verantwoordelijk voor stellen. Wij zijn niet aansprakelijk. Je hebt bij miscommunicatie of conflicten geen recht op vergoedingen. Wij van Sportief Paaldansen bepalen uiteindelijk hoe wij miscommunicatie en conflicten oplossen. Dat proberen wij natuurlijk zo goed mogelijk te doen!
Komt de miscommunicatie of conflict door een leverancier of een andere website? Dan kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je dan door naar hen.

Je eigen verantwoordelijkheid
Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt na het lezen van onze informatie. Als je op onze website bent, volg dan altijd de aanwijzingen op onze pagina. Zo voorkom je miscommunicatie en fouten.
Je mag onze informatie niet doorsturen naar anderen. Je mag onze informatie ook niet veranderen. Wil je anderen informeren over Sportief Paaldansen? Verwijs hen dan door naar onze facebookpagina of website.
Wetten
Je mag de inhoud van deze website niet overnemen. Op onze website gelden namelijk alle auteursrechten. Het Nederlands recht is van toepassing.

Teksten © SportiefPaaldansen
Foto's en films © SportiefPaaldansen
Logo ontwerp © RV Productions
Website ontwerp © RV Productions