Aerial Hoop

Aerial Hoop

Everything Aerial with you? ;-)

Dan kan naast paaldansen het Aerial Hoop niet ontbreken!
 Heb jij het al eens geprobeerd?

Ik wil een Aerial Hoop les volgen!

 

Wat is Aerial Hoop?

Aerial Hoop is een sport die uit het circus is gehaald en mogelijk is gemaakt voor iedereen om te gaan beoefenen. In de circus wereld ook wel beter bekent als lyra.  Het is als het waren een grote hoela hoop in de lucht waar je leuke oefeningen in kan doen.  Aerial Hoop is een lichaamssport dat betekend dat al je spieren in je lichaam samen leren werken en samen tot een sterk orgaan worden ontwikkeld.

Voor wie is Aerial Hoop?

Aerial Hoop is voor iedereen! Jong of oud, groot of klein, bij elke leeftijdsgroep en lichaamsbouw past een oefening. De Aerial Hoop oefeningen zijn verdeeld in verschillende niveaus en zal langzaam op gebouwd worden naar moeilijke technieken en combinaties. Je hoeft dus geen achtergrond ervaring te hebben om aan onze Aerial Hoop lessen mee te kunnen doen. 

Hoe ziet een les Aerial Hoop eruit?

In onze lessen zijn wij altijd erg gefocust op het opbouwen van kracht en lenigheid. In de Aerial Hoop les beginnen we daarom ook met een warming up waar de spieren goed warm van worden zodat er geen blessures zullen ontstaan. Na deze gezamelijke warming up gaan we beginnen met de Aerial Hoop technieken. In onze lessen zijn alle niveau's terug te vinden. Door alle verschillende niveau's in één les is er altijd wel wat te leren. De instructrice loopt rond in de zaal en zal iedereen op zijn eigen tempo en niveau begeleiden. 

Waar en wanneer kan ik een les Aerial Hoop volgen?

De Aerial Hoop lessen worden nog niet op iedere locatie aangeboden.
Je kunt deze op de volgende locaties volgen:


 • Rotterdam
De dag waarop de Aerial Hoop lessen plaatsvinden hangt af van de locatie. 
Bekijk het lesrooster hier. Informatie over de leslocaties vindt je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een les Aerial Hoop?

Om deel te mogen nemen aan onze Aerial Hoop lessen is een reservering verplicht en hiervoor heb je credits nodig die je aanschaft in jouw account. Het aanmaken van een account voor ieder persoon dat mee wil doen met de paaldansles is daarom essentieel, reserveringen zijn namelijk persoonlijk. 

 • Ik heb nog niet eerder gepaaldanst of Aerial Hoop lessen gevolgd!

Geen enkel probleem. De lessen zijn een open level en beginners zijn hartstikke welkom om de les Aerial Hoop te komen proberen!

 • Ik heb wel eerder gepaaldanst! Hoe kom ik in de Aerial Hoop les?

Door het kopen van een losse les-credit, t.w.v. € 17,95,- of als je al zeker weet dat je voor langere tijd bij ons wilt trainen, door een abonnement aan te vragen. We zien je natuurlijk graag als lid van onze club terug!

 • Ik wil een abonnement!
 1. Maak een account aan door hier te klikken.
 2. Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard. Klik op de button "+ abonnement aanvragen" en selecteer het gewenste abonnement.
 3. Reken af en keer terug naar onze pagina.
 4. De dag die jij hebt ingevoerd als startdatum is de dag dat jij je credits ontvangt en kunt gaan reserveren voor jouw gewenste les.
 • Hoe reserveer ik mijn Aerial Hoop les?
 1. Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard en kun je links bovenin het menu openen door op drie horizontale streepjes te klikken.
 2. Klik op "Lessen", selecteeer jouw gewenste locatie en filter de resultaten door rechtsboven op de button "Aerial Hoop" te klikken.
 3. Je kunt nu de les kiezen die je wenst te reserveren en dan ben je klaar om gezellig langs te komen voor jouw les Aerial Hoop.

Wat heb ik nodig voor de Aerial Hoop lessen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Bij de Aerial Hoop is strakke kleding die huid bedekt juist prettig - in tegenstelling tot paaldansen.

 • Lange sportbroek of legging
 • Top waar je lekker in kunt sporten
 • Blote voeten
 • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

LET OP: Voorkom uitglijden!
Gebruik de dag dat je naar de lessen gaat  geen bodylotion of handcrème.

Heb je vragen over de Aerial Hoop lessen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd even onze "veelgestelde vragen" raadplegen.
Staat ook daar je vraag niet tussen? Uiteraard mag je ook altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.