Den Haag

Sportief Paaldansen Den Haag

Den Haag Locatie 1 (gratis perkeren) 
Tarwekamp 73
2592 XH Den Haag

of

Den haag Locatie 2 ( eigen parkeer terrein)
Jan Thijssenweg 14A
2495 AH Den Haag


Bereikbaarheid

Studio 1:
Deze studio is gevestigd op Tarwekamp 73, op loopafstand van tramhalte 6 (halte Reigersbergenweg) en biedt gratis parkeerplaatsen aan voor leerlingen rond de studio.  De danspalen en hoepels zijn naar IPSF wedstrijdstandaarden: de palen 45mm brass en 4 meter hoog, en de hoepels dubbel-point ungetaped. Alle palen kunnen zowel op draaiend als vast, en we bieden meerdere groottes hoepels voor mensen van verschillende lengtes.

Studio 2:
De locatie aan de jan Thijssenweg 14A  is strategisch gelegen in Den Haag, tussen Voorburg, Ypenburg en Rijswijk. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de regio. Of je nu in Den Haag zelf woont of in een van de omliggende steden. Deze locatie ligt zo'n 29 minuten OV van Den Haag centraal en 15 minuutjes fietsen . Liever met de auto? Geen probleem, je bent maar 12 minuutjes overweg en wij hebben een eigen parkeerterein, geheel gratis! Wij hebben hier 5 palen met een coating voor exytra grip! 

Workshops

De workshops en lessen die Sportief Paaldansen in Den Haag verzorgt, worden gegeven in een ruime zaal waar we vijf paaldanspalen hebben. De locatie is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en om de hoek vind je daarnaast voldoende gratis  parkeerplaatsen.


Onze overige locaties