Twerk Workout

Twerk Workout


Wat is Twerk Workout?
Heb jij altijd al willen twerken? Dan ben je van harte welkom bij de Twerk Workout. Twerken is het bewegen van de heupen
en billen op verschillende manieren. Je zal spieren gebruiken die je nog nooit eerder hebt gebruikt! Twerken is een full-body workout waarbij je zo wel aan je kracht als uithoudingsvermogen werkt. En daarnaast is het natuurlijk onwijs leuk en gezellig :-)
Iedereen mag mee doen aan deze les, of je nog nooit eerder hebt getwerkt of al alle sterren van de hemel trilt!

Hoe ziet een les Twerk Workout eruit?
We beginnen de Twerkles met een warming up waarbij wij de heupen los maken, buikspieren en beenspieren trainen. Na de warming up legt de docente eerst alle twerkmoves uit. Als afsluiting doen we natuurlijk een leuke choreo met alle pasjes die je geleerd hebt, hoe leuk is dat?!

Elke week is er een nieuwe choreo, en de pasjes worden altijd herhaald in de lessen. Dit zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen in de les of je nou wel of geen twerk ervaring hebt.

De Twerk Workout lessen worden nog niet op iedere locatie aangeboden.
Je kunt deze op de volgende locaties volgen:

-Rotterdam

Bekijk het lesrooster hier. Informatie over de leslocaties vindt je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een les Twerk Workout?
Om deel te mogen nemen aan onze Twerkles is een reservering verplicht en hiervoor heb je credits nodig die je aanschaft in jouw account.
Het aanmaken van een account voor ieder persoon dat mee wil doen met de paaldansles is daarom essentieel, reserveringen zijn namelijk
persoonlijk.

Hoe kom ik in de Twerk Workout les?
Door het kopen van een losse les-credit, t.w.v. € 17,95,- of als je al zeker weet dat je voor langere tijd bij ons wilt trainen,
door een abonnement aan te vragen. We zien je natuurlijk graag als lid van onze club terug!

Ik wil een abonnement!
Maak een account aan door hier te klikken.
Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard. Klik op de button "+ abonnement aanvragen" en selecteer het gewenste abonnement.
Reken af en keer terug naar onze pagina.
De dag die jij hebt ingevoerd als startdatum is de dag dat jij je credits ontvangt en kunt gaan reserveren voor jouw gewenste les.

Hoe reserveer ik mijn Twerk Workout?
Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard en kun je links bovenin het menu openen door op drie horizontale streepjes te klikken.
Klik op "Lessen", selecteeer jouw gewenste locatie en filter de resultaten door rechtsboven op de button "Twerk Workout" te klikken.
Je kunt nu de les kiezen die je wenst te reserveren en dan ben je klaar om gezellig langs te komen voor jouw les Twerk Workout.
Zijn er ook andere mogelijkheden de les bij te wonen buiten een abonnement?
Natuurlijk! We bieden naast abonnementen ook divere rittenkaarten (4 of 8 ritten) of de mogelijkheid tot het kopen van een losse les.
Bekijk onze prijslijst voor meer informatie!

Wat heb ik nodig voor de Twerk Workout lessen?
Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Het is prettig om gedurende de les een lange broek of legging te dragen.


-Sportbroekje of legging
-Sporttop waar je lekker in kunt sporten
-Flexibele sportschoenen of blote voeten
-Kniebeschermers

Zien we je snel bij ons in de studio? :-)