Deep Stretch

Deep StretchAltijd al gedroomd van een perfecte split of een mooie lenige rug om al je droommoves in de paal waar te maken?
Dan is de Deep Stretch les wellicht iets voor jou!


Wat is Deep Stretch?
In deze les staat de focus centraal op het ontwikkelen van zowel passieve als actieve flexibiliteit en mobiliteit. In deze les
creëren we meer bewustzijn in je lichaam door middel van beweging en verschillende gerichte oefeningen voor het ontwikkelen van een
ruimere bewegingsvrijheid. Deze les is geschikt voor iedereen, ben je al lenig of wil je heel graag beginnen en weet je niet waar. Gedurende de lessen zal je merken dat je alle tips ook kan toepassen in je eigen training en snel zal ontwikkelen op het gebied van flexibiliteit en kracht. Dat is ook van groot belang om blessures te voorkomen. Naast dat het een goede stretch en workout is, zal het je veel voordeel geven in het paaldansen. Je zal merken dat je soepeler beweegt en je flexy goals komen dichterbij in het zicht!

Hoe ziet een les Deep Stretch eruit?
Doorgaans wordt er een focus gekozen voor de les (split/spagaat/ruglenigheid). De les begint met een goede warming-up van alle spieren,
hierna volgt een flow met passieve stretches en drills, waarna we afsluiten met actieve flexibiliteit. Dit is van belang omdat je dan
direct gebruik maakt van de extra bewegingsvrijheid die hebt gecreëerd, op een actieve manier. Je zal merken dat deze aanpak voor de meest veilige en snelle vooruitgang zorgt. Ook kan je pas je spieren optimaal in hun kracht gebruiken wanneer ze niet al onder enige spanning staan (dus door eerst passief te stretchen).
Er wordt in deze les veel gebruik gemaakt van een matje, partnerwerk en yogablokken. Deze zijn allemaal al aanwezig in de studio.
De Deep Stretch lessen worden nog niet op iedere locatie aangeboden.
Je kunt deze op de volgende locaties volgen:

-Rotterdam


De dag waarop de Deep Stretch lessen plaatsvinden hangt af van de locatie.
Bekijk het lesrooster hier. Informatie over de leslocaties vindt je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een les Deep Stretch?
Om deel te mogen nemen aan onze lessen is een reservering verplicht en hiervoor heb je credits nodig die je aanschaft in jouw account.
Het aanmaken van een account voor ieder persoon die mee wil doen met de paaldansles is daarom essentieel, reserveringen zijn namelijk
persoonlijk.

Ik heb nog niet eerder gepaaldanst!
Dat is ook niet per se nodig. Als je louter wilt werken aan je kracht en flexibiliteit ben je ook van harte welkom in deze les.

Hoe kom ik in de Deep Stretch les?
Door het kopen van een losse les-credit, t.w.v. €16,95 of als je al zeker weet dat je voor langere tijd bij ons wilt trainen,
door een abonnement aan te vragen. We zien je natuurlijk graag als lid van onze club terug!

Ik wil een abonnement!
Maak een account aan door hier te klikken.
Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard. Klik op de button "+ abonnement aanvragen" en selecteer het gewenste abonnement.
Reken af en keer terug naar onze pagina.
De dag die jij hebt ingevoerd als startdatum is de dag dat jij je credits ontvangt en kunt gaan reserveren voor jouw gewenste les.

Hoe reserveer ik mijn lessen?
Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard en kun je links bovenin het menu openen door op drie horizontale streepjes te klikken.
Klik op "Lessen", selecteeer jouw gewenste locatie en filter de resultaten door rechtsboven op de button "Deep Stretch" te klikken.
Je kunt nu de les kiezen die je wenst te reserveren en dan ben je klaar om gezellig langs te komen voor jouw les Deep Stretch.
Zijn er ook andere mogelijkheden de les bij te wonen buiten een abonnement?
Natuurlijk! We bieden naast abonnementen ook divere rittenkaarten (5,10 en 20) of de mogelijkheid tot het kopen van een losse les.
Bekijk onze prijslijst voor meer informatie!

Wat heb ik nodig voor de Deep Stretch lessen?
Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Het is prettig om gedurende de les een lange broek of legging te dragen.

Deep Stretch lessen vs. reguliere paaldanslessen
Tijdens de warming up kan het fijn zijn om niet al te veel dikke lagen stof te dagen. Echter, tijdens het stretchen is warm blijven
erg belangrijk en kan het als prettig worden ervaren een legging/ lange broek of beenwarmers te dragen, samen met een vestje.

-Lange sportbroek of legging
-Sporttop waar je lekker in kunt sporten
-Flexibele sportschoenen of blote voeten