Basis Technieken

Basis Technieken

Ben je net begonnen met paaldansen en zoek je naar een les waarin extra aandacht wordt gegeven aan de basis?
Of ben je al ervaren maar wil je jezelf technisch aansterken?

Dan is de les Basis Technieken perfect voor jou!

Wat is een les Basis Technieken?
Wanneer je net begint met paaldansen, is de stap soms wat groot om direct mee te doen aan een reguliere les waar je veel vrije tijd krijgt. Dat is natuurlijk superleuk als je al ervaren bent! Maar wanneer je net begint, kan het nog wel eens helpen om wat extra uitleg te krijgen.
Tijdens de les krijg je gedetailleerd uitleg over verschillende basistechnieken wat zal zorgen voor een stabiele basis waaruit je verder kan werken.

Voor wie is de les Basis Technieken?
Voor iedereen die zichzelf technisch wilt ontwikkelen! Zowel beginners als halfgevorderden zijn welkom. Door de basistechnieken op verschillende niveau's aan te bieden, zorgen we ervoor dat iedereen
uitgedaagd wordt en met een goed gevoel de studio uit loopt. Of je nou net begint met paaldansen of al wat langer bezig bent en je basis wil aansterken, deze les is voor zo goed als iedereen geschikt.

Hoe ziet een les Basis Technieken eruit?
De les duurt 75 minuten. Uiteraard starten we de les met een warming up om de spieren goed warm te maken en alle spiergroepen goed voor te bereiden op de technieken die in de les behandeld gaan worden.
De les wordt grotendeels klassikaal gegeven. Er worden elke les 1 of 2 moves met de bijbehorende techniek geleerd, allemaal op 2 (of 3) verschillende niveau's.
We sluiten de les af met 20 minuten vrije tijd in de paal zodat de student op deze manier alvast kan wennen aan de opbouw van een reguliere les.
Aan het einde van de les wordt er gezamenlijk afgesloten met een cooling down, waarbij (net als bij de warming up) veel focus wordt gelegd op extra uitleg.

Je kunt deze les op de volgende locaties volgen:

-Rotterdam
-Utrecht

De dag waarop Basis Technieken lessen plaatsvinden hangt af van de locatie.
Bekijk het lesrooster hier. Informatie over de leslocaties vindt je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een les Basis Technieken?
Om deel te mogen nemen aan onze lessen is een reservering verplicht en hiervoor heb je credits nodig die je aanschaft in jouw account. Het aanmaken van een account voor ieder persoon dat mee wil doen met de paaldansles is daarom van belang, reserveringen zijn namelijk persoonlijk.

Hoe kom ik in de Basis Technieken les?
Door het kopen van een losse les-credit, t.w.v. €16,95 of als je al zeker weet dat je voor langere tijd bij ons wilt trainen, door een abonnement aan te vragen. We zien je natuurlijk graag als lid van onze club terug!

Ik wil een abonnement!
Maak een account aan door hier te klikken.
Eenmaal ingelogd, bevind je je op jouw dashboard. Klik op de button "+ abonnement aanvragen" en selecteer het gewenste abonnement.
Reken af en keer terug naar onze pagina.
De dag die jij hebt ingevoerd als startdatum is de dag dat jij je credits ontvangt en kunt gaan reserveren voor jouw gewenste les.

Hoe reserveer ik mijn lessen?
Eenmaal ingelogd, bevind je je op jouw dashboard en kun je links bovenin het menu openen door op drie horizontale streepjes te klikken.
Klik op "Lessen", selecteeer jouw gewenste locatie en filter de resultaten door rechtsboven op de button "Basis Technieken" te klikken.
Je kunt nu de les kiezen die je wenst te reserveren en dan ben je klaar om gezellig langs te komen voor jouw les Basis Technieken.
Zijn er ook andere mogelijkheden de les bij te wonen buiten een abonnement?
Natuurlijk! We bieden naast abonnementen ook divere rittenkaarten (5, 10 of 20) of de mogelijkheid tot het kopen van een losse les.
Bekijk onze prijslijst voor meer informatie!

Wat heb ik nodig voor de Basis Technieken lessen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.

-Lange sportbroek of legging
-Korte sportbroek
-Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten
-Flexibele sportschoenen of blote voeten
-Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

LET OP: Voorkom uitglijden!
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Heb je vragen over de paaldanslessen?
Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd even onze "veelgestelde vragen" raadplegen.
Staat ook daar je vraag niet tussen? Uiteraard mag je ook altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.