Amsterdam

Sportief Paaldansen Amsterdam

Sportief Paaldansen Amsterdam
Eigen locatie
Lijnbaansgracht 70 
1015 GW Amsterdam

+31 (0)85 022 0069
info@sportiefpaaldansen.nl
 

Routebeschrijving


Bereikbaarheid

De Lijnbaansgracht bevindt zich in het centrum van Amsterdam en is daarom makkelijk bereikbaar per fiets en OV, maar ook de auto biedt mogelijkheden. 


Met het openbaar vervoer
Op slechts 2 minuten loopafstand bevindt zich een tram- en bushalte voor de buslijnen 18 en 21 en voor de tramlijn 10. Iets verder lopen (7 min.) bevindt zich de tramhalte van lijn 13, 14 en 17. 

Met de auto
Onze locatie is ook goed met de auto te bereiken.
Vanaf de ring van Amsterdam (A10), neem je afslag S105 richting Geuzenveld / Slotermeer. Volg "centrum" en je rijd recht op de Lijnbaansgracht af. Zowel op de gracht als in nabijgelegen parkeergarages (Willemspoort, +/- 10 minuten lopen) kun je de auto parkeren. In de omgeving betaal je parkeerkosten tussen € 4,00 - € 5,50 per uur.

Ruimte

In Amsterdam hebben we een knus en gezellige ruimte op de begane grond in het centrum van Amsterdam. Om zoveel mogelijk van deze oppervlakte voor de danszaal te behouden hebben we een tussenwand geplaats in de hoek, waardoor een kleine kleedkamer is ontstaan waar je even kunt ontspannen voor of na de les en veilig je spullen kunt opbergen. 

In Amsterdam hebben we vijf danspalen van Lupit Pole. De enigszins kleine oppervlakte maken we ruimschoots goed met de lengte van onze danspalen; deze zijn maar liefst 4 meter hoog! Alle danspalen kunnen in zowel statisch als spinning modus worden gezet. 
Er hangt ook een Aerial Hoop welke je mag gebruiken. Rondom hangen spiegelwanden, waarin je jouw nieuw verworven talenten kunt bewonderen!

Dit maakt van Amsterdam dé ideale locatie wanneer je van klimmen houdt, wilt oefenen voor wedstrijden, drops wilt doen of simpelweg verschillende oefeningen wilt uitproberen!

Aanbod

  • Proeflessen paaldansen met uitgebreide instructie
  • Reguliere paaldanslessen, Pole Choreo en Strength & Stretch
  • Kidslessen
  • Privélessen
  • Workshops
  • Inloopworkshops
  • Kidsworkshops

Onze overige locaties