Inloopworkshops

Inloopworkshops

 

In een klein groepje toch een workshop paaldansen volgen?
 Dat kan! Wij verzorgen ieder kwartaal inloopworkshops in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam voor € 25,95 per persoon!Een privéworkshop Regular Pole is het allerleukste, maar wanneer je met een klein groepje bent kan een privéworkshop wat prijzig uitpakken. Daarvoor hebben we de inloopworkshops op de zaterdagochtenden in het leven geroepen: hier kunnen jij en je vrienden, maar mogelijk ook andere kleinere groepjes zich voor aanmelden. In de loopworkshops benaderen we de lol en ontspannen sfeer van een privéworkshop (vergeet niet het fotomoment!), tijdens het samen leren paaldansen zoals in een Regular Pole privéworkshop, reguliere of privéles, voor slechts € 25,95 per persoon.
 

Ik wil een inloopworkshop reserveren!

 

Hoe ziet de inloopworkshop paaldansen eruit?

We beginnen de workshop met een warming-up om alle spieren los te maken. Daarna gaan we op een leuke en ontspannen manier aan de slag met het paaldansen. Iedere oefening wordt door de instructrice voorgedaan en uitgelegd. Daarna oefen je in kleine groepjes. Er zijn minimaal vier danspalen aanwezig. De instructrice loopt rond om je persoonlijk te begeleiden. Je leert verschillende draaien om de paal en hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met het niveau en de wensen van de groep. Uiteindelijk krijg je de kans om (met hulp) ondersteboven aan de paal te hangen! Vervolgens geeft de instructrice een demonstratie waarin zij laat zien wat er allemaal mogelijk is. We sluiten af met een relaxte cooling down. De inloopworkshop start altijd om 11:00 uur en duurt anderhalf uur.

Wanneer zijn de workshops?

In Januari, April, Juli en Oktober in

Utrecht: 1e zaterdag van de maand
Amsterdam: 2e zaterdag van de maand
Den Haag: 3e zaterdag van de maand
Rotterdam: 4e zaterdag van de maand

Hoe schrijf je jezelf in?

Een inloopworkshop reserveer je vooraf. Maak gatis en vrijblijvend een account aan op onze website. Vanuit dit account ga je naar het tabblad 'Inloopworkshops'.
Om een plekje in de inloopworkshop te kunnen reserveren heb je credits nodig. Deze kun je heel eenvoudig kopen door in dit tabblad op '+ Nieuwe credits kopen' te klikken: één credit staat gelijk aan één persoon. 

Zodra je de credits hebt klik je naast de gewenste inloopworkshop op reservering toevoegen.
Let op: indien je met drie vriendinnen de inloopworkshop wilt volgen, hebben wij drie accounts nodig, waarbij op ieder account een inloopworkshopcredit wordt aangekocht en wordt gereserveerd. Nadat wij de reservering hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail.

Boek een inloopworkshop

Wat heb ik nodig voor de inloopworkshop

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen. Dus:

  • Lange sportbroek of legging
  • Korte sportbroek
  • Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten
  • Flexibele sportschoenen of blote voeten
  • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe
LET OP: Voorkom uitglijden!
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Heb je vragen over de inloopworkshop?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd even onze "veelgestelde vragen" raadplegen.
Staat ook daar je vraag niet tussen? Uiteraard mag je ook altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.