Inloopworkshops

Inloopworkshops

Wil jij ook leren paaldansen? Dat kan! Wij verzorgen maandelijks inloopworkshops in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor slechts €25,- per persoon.

Hoe ziet de inloopworkshop paaldansen eruit?

We beginnen de workshop met een warming-up om alle spieren los te maken. Daarna gaan we op een leuke en ontspannen manier aan de slag met het paaldansen. Iedere oefening wordt door de instructrice voorgedaan en uitgelegd. Daarna oefen je in kleine groepjes. Er zijn minimaal vier danspalen aanwezig. De instructrice loopt rond om je persoonlijk te begeleiden. Je leert verschillende draaien om de paal en hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met jouw niveau en wensen. Uiteindelijk krijg je de kans om (met hulp) ondersteboven aan de paal te hangen! Vervolgens geeft de instructrice een demonstratie waarin zij laat zien wat er allemaal mogelijk is. We sluiten af met een relaxte cooling down.
De inloopworkshop duurt 2 uur.


Wanneer zijn de workshops?

Utrecht: 1e zaterdag van de maand
Amsterdam: 2e zaterdag van de maand
Rotterdam: 4e zaterdag van de maand


Hoe schrijf je jezelf in?

Een inloopworkshop reserveer je vooraf. Maak gatis en vrijblijvend een account aan op onze website. Vanuit dit account ga je naar het tabblad 'Inloopworkshops'.
Om een inloopworkshop te kunnen boeken heb je credits nodig. Deze kun je heel eenvoudig kopen door in dit tabblad op '+ Nieuwe credits kopen' te klikken. 1 credit staat gelijk aan 1 persoon, wil je bijvoorbeeld met 3 vriendinnen meedoen dan koop je 3 credits.
Zodra je de credits hebt klik je naast de gewenste inloopworkshop op reservering toevoegen. Indien je met 3 vriendinnen de inloopworkshop wilt volgen, herhaal je deze stap nog 3 maal.

Nadat wij de reservering hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail.

Je kunt een inloopworkshop ook betalen met een cadeaubon. Wil je daar meer over weten? Klik dan op Cadeaubon Inloop Workshop. Boek een inloopworkshop