Paaldansworkshops

Een uitje om niet te vergeten!

"De leukste workshop die ik ooit gevolgd heb!”
“Wat is paaldansen gaaf! Ik had het niet verwacht dat ik dit kon!”
"Iedereen vond het erg leuk en de instructrice heeft ons goed geholpen en een mooie demo gegeven aan het einde :)”
“Wel een beetje spierpijn maar dat was het meer dan waard”

Wil je wel eens iets anders voor een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Of wil je gewoon gezellig met je vrienden of vriendinnen in de paal hangen? Onze paaldansworkshops zijn gegarandeerd een succes!
Uiteraard zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom om gezellig mee te doen.

De paaldansworkshops zijn voor 3 tot 15 personen. Ben je met minder personen? Kijk dan even bij onze inloopworkshops.

Soorten workshops

Sportief Paaldansen biedt een grote diversiteit aan paaldansworkshops. Zo kun je bij ons terecht voor een sportieve workshop maar ook voor een sexy of enorm komische workshop! Wat voor workshop je ook kiest, we garanderen je een geweldige ervaring die je niet snel zal vergeten!

Twerk & Pole workshop
Twerken in hot, paaldansen is cool. Leer de technieken van het twerken en paaldansen tijdens de Twerk & Pole workshop. Je leert een gave choreo waarin beide danstechnieken zijn verwerkt. Uiteraard wordt het niveau van deze choreo op jullie groep afgestemd. De volgende keer dat jij in een club met danspaal bent kun jij je show geven ;)

Crazy Pole workshop
Gieren en brullen bij de Crazy Pole workshop. Lekker gek doen en jezelf uitleven op de paal. Train je buikspieren door te lachen en te paaldansen. Bij Sportief Paaldansen kunnen we het natuurlijk niet laten om je wat gave paaldansmoves te leren, maar daarnaast mag je ook onsportief paaldansen, gewoon omdat het kan. Jullie leren een onvergetelijke belachelijk geweldige choreo waarin alle trucs verwerkt zijn die jullie tijdens de workshop hebben geleerd.
Meenemen: Lingerie

Sexy Pole workshop
Neem je hakken mee en leer een super sexy choreo! Bij Sexy Pole leer je hoe je sierlijk kunt bewegen, je leert sensuele paaldansmoves en sexy floorworks. Aan het einde van de workshop kunnen jullie deze sexy moves showen in een hele mooie choreo.
Meenemen: Goed zittende schoenen met hakken. Sexy kleding mag je meenemen maar dit hoeft niet.

TIP voor de Crazy en Sexy poleworkshop: neem in het geval van een vrijgezellenfeest een sexy outfit mee voor de vrijgezel. Lingerie kan bijvoorbeeld ook over de kleding heen gedragen worden.

Regular Pole workshop
Bij deze workshop leer je echt sportief paaldansen. We starten met een fijne warming up en hierna leer je vele sierlijke paaldansmoves. Van draaien tot op de kop hangen in de paal, je leert het allemaal!

Hoe ziet een paaldansworkshop eruit?

We beginnen uiteraard met een korte gezellige warming-up. Zodra jullie lekker warm zijn gaan we aan het echte werk beginnen. Paaldansen!

Je leert tijdens de workshop verschillende paaldansmoves, die we jullie uiteraard eerst goed uitleggen en voordoen. Hierna kunnen jullie de paaldansmove oefenen en zodra jullie de oefening onder de knie hebben leren we jullie weer een nieuwe paaldansmove.
Tussentijds hebben we even een korte pauze, jullie krijgen dan een verkoelend drankje van ons.
Even uitgerust en dan weer verder! De instructrice laat jullie zien wat jullie allemaal al kunnen en leert jullie daarna nog meer paaldansmoves!
Altijd al een keer ondersteboven in de paal willen hangen? Dat mag natuurlijk ook! De instructrice zal jullie hiermee helpen.
Tijdens de gehele workshop zal de instructrice jullie paaldansniveau in de gaten houden en passende oefeningen geven zodat het voor iedereen leuk is!
De workshop wordt afgesloten met een mooie demo van de instructrice en daarna doen jullie een heerlijke cooling down.

Kortom, wij zullen ons best doen om aan al jullie wensen tegemoet te komen, want de workshop moet een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring worden!

Waar worden de workshops gegeven?

We geven workshops in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Iedere workshop die we op eigen locatie verzorgen, wordt gegeven met minimaal twee palen.
Wil je een workshop op een andere locatie? Ook dat kan natuurlijk. We kunnen op bijna elke locatie een paal neerzetten! Natuurlijk doen we dat in overleg. Natuurlijk doen we dat in overleg. Mail hiervoor naar info@sportiefpaaldansen.nl of bel naar telefoonnummer 030-6000071.

Wat zijn de kosten van de workshop?

Wil je een workshop boeken in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Rotterdam of Den Haag? Dan betaal je voor een groep tot en met 15 personen de onderstaande tarieven.
1 uur workshop t/m 15 personen: € 175,-
1,5 uur workshop t/m 15 personen: € 225,-
2 uur workshop t/m 15 personen: € 275,-

Voor een workshop van 2 uur in Den Bosch of Breda betaal je € 300,- voor een groep t/m 15 personen.

Wil je met meer dan 15 personen paaldansen? Ook dat kan uiteraard! De prijs bepalen we dan in overleg.
Je mag natuurlijk ook een workshop op een locatie naar eigen keuze plannen. Hiervoor rekenen wij een extra kilometervergoeding.

Een workshop boeken

Wil je de workshop boeken? Maak dan gatis en vrijblijvend een account aan op onze website. Vanuit je account ga je naar het tabblad 'Mijn workshops' en klik daar op ‘Nieuwe aanvraag’. Hier vul je alle gegevens in van de workshop die jij graag wilt. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Een workshop is pas definitief als de aanbetaling is voldaan, daarvoor zit je dus nog nergens aan vast.
Boek een paaldansworkshop
Indien je nog vragen hebt mag je ons altijd even mailen info@sportiefpaaldansen.nl of bellen 030-6000071, je mag je vraag ook via ons contactformulier stellen.