Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk staat het antwoord op je vraag hieronder! Staat het er niet bij, dan mag je contact opnemen via ons contactformulier

Veelgestelde vragen lessen 

Wat kost het om een account aan te maken?

Het aanmaken van een account is gratis en vrijblijvend! Klik hier en maak vrijblijvend een account aan.
Je wordt wel gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Klik dan op 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

Hoe schrijf ik me in voor een proefles?

Zo kan je een proefles Sportief Paaldansen reserveren:
Stap 1: Klik hier en maak vrijblijvend een account aan.
Stap 2: Ga naar het tabblad 'Lessen' en klik rechtsboven op 'Credits kopen'.
Stap 3: Selecteer 'Proefles' en betaal €7,50 via iDeal.
Na de betaling ontvang je direct je credit, met deze credit kan je de proefles reserveren.
Stap 4: Ga naar het tabblad 'Lessen'. Klik op de locatie naar wens. Hier zie je alle lessen staan. Naast de les zie je het knopje 'Reserveren'. Kies een les uit en klik daarna op 'Reserveren'. Bevestig dit en je bent klaar om gezellig naar de les te komen!

Wanneer kan ik instromen met de lessen?

Omdat we geen onderscheid maken tussen beginners en gevorderden in onze paaldanslessen mag je te allen tijde instromen. Het maakt dus niet uit wanneer je je eerste les plant, je hebt keuze uit alle lessen uit het lesrooster!

Hoe verzilver ik mijn cadeaubon?

Volg onderstaande stappen om je cadeaubon te verzilveren. Is je cadeaubon geldig voor meerdere personen? Zorg ervoor dat iedereen onderstaande stappen volgt. 
Stap 1: Klik hier en maak gratis en vrijblijvend een account aan.
Stap 2: Lever je tegoedbon in: Ga naar 'Mijn cadeaubonnen'.
Stap 3: Klik op '+ Cadeaubon verzilveren' en vul alle gegevens in. Klik daarna op 'Opslaan'.
Heb je een cadeaubon voor meerdere personen? Dan maakt ieder persoon een eigen account aan. Iedereen kan hetzelfde bonnummer gebruiken. Bij het verzilveren van je cadeaubon noteer je de namen van de andere personen bij het vakje 'Opmerkingen'.
Binnen 24 uur wordt de bon gecontroleerd en worden de credit(s) bijgeschreven op je account. Eén credit staat gelijk aan één les en daarmee kan je elke les reserveren die je maar wilt.
Stap 4: Je hebt je credit(s) ontvangen. Log rechts onderin weer in op de website. Ga het tabblad 'Lessen'. Klik op de locatie naar wens. Hier zie je alle lessen staan. Kies een les uit en klik daarna op 'Reserveren'. Bevestig dit en je bent klaar om gezellig naar de les te komen!

Ik ga binnenkort mee doen met een les, wat moet ik meenemen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, beweeg je je gemakkelijk in een lange broek. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter handiger om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan veel meer grip. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.  Dus kom je paaldansen? Dit heb je nodig: Lange sportbroek, korte sportbroek, mouwloze sport-top, flexibele sportschoenen en een handdoek.
Voorkom uitglijden! Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Ik wil met 2 of 3 vriendinnen een keertje paaldansen, wat is het verschil tussen een proefles en een inloopworkshop?

Met een proefles doe je mee met een reguliere groepsles, dat is een workout net als iedere andere sportles. Hier leer je echt paaldansen. De paaldanstechnieken worden je aangeleerd en als je deze kunt ga je weer nieuwe paaldanstechnieken leren. 
Een inloopworkshop is meer bedoeld als uitje, daar ga je sneller door de paaldanstechnieken heen, op het eind van de workshop mag je ondersteboven hangen en de instructrice geeft een demonstratie.

Wil je meedoen om echt door te gaan met de sport, dan adviseren we jullie om gezellig een proefles mee te komen doen. Willen jullie een leuk eenmalig uitje? Dan is de inloopworkshop heel erg geschikt!

Welke lidmaatschappen bieden jullie aan?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt losse lessen bij ons kopen, lespakketten of je neemt een voordelig abonnement. Privélessen kan je niet via de website plannen, hiervoor mag je een e-mail sturen naar info@sportiefpaaldansen.nl.

Lespakketten kun je kopen via je account. Maak hiervoor een account aan via deze link.
Een voordelig abonnement sluit je af via een inschrijfformulier. Dit formulier mag je hier aanvragen.

Bij een abonnement krijg je nu tijdelijk mooie korting! De kortingen kunnen oplopen tot een voordeel van €79,-!
Dit zijn de kortingen en welkomstcadeaus op een rijtje:
- 12 maanden abonnement = 1 maand gratis sporten + hoodie!
- 6 maanden abonnement = 1 maand 50% korting + zweetbandje.
- 3 maanden abonnement = gratis zweetbandje

Wat zijn de tarieven?

12 maanden abonnementen (prijs per maand):
1x per maand 16 euro
2x per maand 30 euro
1x per week 49 euro
2x per week 69 euro
3x per week 79 euro

6 maanden abonnementen (prijs per maand):
1x per maand 19 euro
2x per maand 35 euro
1x per week 57,50 euro
2x per week 79 euro
3x per week 89 euro

3 maanden abonnementen (prijs per maand):
1x per week 65 euro
2x per week 89 euro
3x per week 99 euro

Ook is er een ruim aanbod aan lespakketten. Anders dan bij de bovenstaande voordelige abonnementen zijn lespakketten een soort rittenkaarten die je in één keer betaalt.

2 uur durende groepsles 1 losse les​:​ € 20,00
8 groeplessen die je binnen 10 weken volgt: € 140,00
8 groeplessen die je binnen 5 weken volgt: € 110,00
4 groepslessen die je binnen 5 weken volgt: € 75,00
1 privéles van 1 uur: € 65,00
10 privélessen van 1 uur: € 500,00

 

Veelgestelde vragen abonnementen 

Kan ik zelf lessen reserveren?

Ja, je krijgt elke maand credits waarmee je zelf de les in kunt plannen. Net als bij de lespakketten heb je speling met het reserveren. Je mag de ene week bijvoorbeeld 2 keer komen als je een andere week niet kunt.

Hoe lang zijn de credits die ik krijg geldig?

Je krijgt maandelijks credits, deze credits zijn steeds 7 weken geldig. Let er met het reserveren op dat je de credits gebruikt uit het pakket (kiezen met het pijltje) met de credits die het minst lang geldig zijn.

Kan ik mijn abonnement later laten starten?

Wij laten jouw abonnement ingaan op het moment dat jij het wilt. Zorg dat de startdatum duidelijk op het inschrijfformulier vermeld staat.

Elk abonnement start op de 1e van de maand?

Alle abonnementen starten aan het begin van de maand en worden per automatische incasso betaald. De incassering van het lidmaatschapsgeld is elke laatste week van de maand, dan betaal je voor de maand erna. Hou hier rekening mee!
Wil je bijvoorbeeld op de 15e van de maand je abonnement starten? Natuurlijk mag dat ook. Wij sturen je dan een factuur met een bedrag naar rato. Op de 15e betaal je (ongeveer) de helft van het maandbedrag. De factuur moet binnen 14 dagen voldaan zijn.

Wat als ik een blessure krijg?

Heb je een blessure en kun je daardoor niet sporten? Mail een doktersverklaring naar info@sportiefpaaldansen.nl dan zetten wij je abonnement tijdelijk op non-actief. Nadat je hersteld bent, gaat het abonnement weer lopen.

Kan ik tussentijds mijn abonnement upgraden?

Wil je in plaats van 1x per week 2x per week gaan sporten? Dat kan natuurlijk. Vul een nieuw inschrijfformulier in op de website en wij starten je nieuwe abonnement wanneer jij dat wilt. De looptijd van het contract start dan wel opnieuw. Downgraden is niet mogelijk.

Wat is de opzegtermijn?

Je kunt je na de eerste looptijd van het abonnement per maand opzeggen voor iedere eerste van de maand. Doe dit wel minimaal 1 maand van te voren. Heb je een 6 maanden abonnement in januari afgesloten en wil je dat het eind juni stopt? Zeg je abonnement dan in mei op, dit doe je door een email te sturen naar info@sportiefpaaldansen.nl. De opzegging is pas geldig als je hiervan een bevestiging hebt gekregen.

 

Veelgestelde vragen workshops

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk staat het antwoord op je vraag hieronder! Staat het er niet bij, dan mag je contact opnemen via ons contactformulier

Wat kost het om een account aan te maken?

Het aanmaken van een account is gratis en vrijblijvend!
Je wordt wel gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Klik dan op 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

Hoe vraag ik een workshop aan?

Wil je de workshop boeken? Volg dan deze stappen:
Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op onze website. Dit is gratis en vrijblijvend. 
Stap 2: Ga naar het tabblad ‘Mijn workshops’ of klik hier om er te komen.
Stap 3: Klik rechtsboven op ‘Nieuwe aanvraag’ en vul hier alle gegevens in over de workshop die je wenst te volgen. Klik na het invullen op ‘Opslaan’.
Nadat je de aanvraag hebt opgeslagen gaan wij ermee aan de slag. Zodra we de beschikbaarheid van locatie en instructrices hebben gecontroleerd krijg je een bevestiging. Dit doen we uiteraard zo snel mogelijk.
Stap 4: Je krijgt de bevestigingsmail met een aanbetalingsverzoek. Dit is nodig om de workshop definitief te reserveren. Dit verzoek staat ook in je account onder het tabblad ‘Workshops’. Klik hier op ‘Aanbetaling doen’ en volg de instructies.
De aanbetaling bedraagt 75 euro. Zodra je dit hebt voldaan is de workshop gereserveerd! 
Stap 5: Na de aanbetaling krijg je een verzoek voor betaling van de resterende kosten. Deze moet minimaal 2 weken voor de workshop voldaan zijn. 

Voor de workshop krijg je nog email van ons met alle informatie over de workshop zoals het adres, de contactgegevens en de benodigdheden.

Hoe vraag ik een kinderfeestje aan?

Het aanvragen van het kinderfeestje gaat hetzelfde als het aanvragen van een workshop. Kijk voor uitleg bij bovenstaande vraag. 

Ik ga binnenkort mee doen met een workshop, wat moet ik meenemen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, beweeg je je gemakkelijk in een lange broek. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter handiger om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan veel meer grip. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.
Dus kom je paaldansen? Dit heb je nodig: Lange sportbroek, korte sportbroek, mouwloze sport-top, flexibele sportschoenen en een handdoek.
Voorkom uitglijden! Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Ik wil met 2 of 3 vriendinnen een keertje paaldansen, wat is het verschil tussen een proefles en een inloopworkshop?

Met een proefles doe je mee met een reguliere groepsles, dat is een workout net als iedere andere sportles. Hier leer je echt paaldansen. De paaldanstechnieken worden je aangeleerd en als je deze kunt ga je weer nieuwe paaldanstechnieken leren. 
Een inloopworkshop is meer bedoeld als uitje, daar ga je sneller door de paaldanstechnieken heen, op het eind van de workshop mag je ondersteboven hangen en de instructrice geeft een demonstratie.

Wil je meedoen om echt door te gaan met de sport, dan adviseren we jullie om gezellig een proefles mee te komen doen. Willen jullie een leuk eenmalig uitje? Dan is de inloopworkshop heel erg geschikt!