Strength & Stretch lessen

Strength & Stretch lessenWil je nog sneller die krachtige move onder de knie hebben?
 

Of wil je graag die spagaat onder de knie krijgen?


Dat kan in onze Strength &
 Stretch lessen, waar je anderhalf uur gaat werken een kracht en flexibiliteit. Een echte work-out compleet gericht op je spiergroepen, ter ondersteuning van jouw paaldansresultaten. Wedden dat je jezelf positief verrast op het gebied van flexibiliteit en kracht over een paar lessen?

Ik wil een Strength & Stretch les volgen!

 

Wat is Strength & Stretch?

De naam zegt het eigenlijk al: in deze lessen staat krachtopbouw en het ontwikkelen van flexibiliteit centraal. Anderhalf uur lang ga je je focussen op het bevorderen van beide, welke je paaldanskunsten direct positief zullen beïnvloeden. 

Voor wie is Strength & Stretch?

Iedereen die zijn of haar paaldanstechnieken mooier uit de verf wil laten komen of sneller zijn of haar doelen wilt bereiken. Deze les is bedoeld ter ondersteuning van het paaldansen en raden we aan als toevoeging op jouw wekelijkse paaldansles. 

Hoe ziet een les Strength & Stretch eruit?

Wanneer je de flexibiliteit van je spieren wilt vergroten zullen deze eerst goed opgewarmd moeten zijn. Je start ook deze les met een warming up, waarna de eerste helft van de les gespendeerd zal worden aan krachtopbouw. Hiermee verwarm je automatisch de spieren en dit komt goed van pas wanneer je in de tweede helft van de les je flexibiliteit wilt gaan vergroten. 
Er wordt in deze les veel gebruik gemaakt van een matje, partnerwerk, rek- en strekbanden welke allemaal aanwezig zijn op de locatie. 

Waar en wanneer kan ik een les Strength & Stretch volgen?

De Strength & Stretch lessen worden nog niet op iedere locatie aangeboden
Je kunt deze op de volgende locaties volgen:

 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
De dag waarop Strength & Stretch lessen plaatsvinden hangt af van de locatie. 
Bekijk het lesrooster hier. Informatie over de leslocaties vindt je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een les Strength & Stretch?

Om deel te mogen nemen aan onze lessen is een reservering verplicht en hiervoor heb je credits nodig die je aanschaft in jouw account. Het aanmaken van een account voor ieder persoon dat mee wil doen met de paaldansles is daarom essentieel, reserveringen zijn namelijk persoonlijk. 

 • Ik heb nog niet eerder gepaaldanst!

Dat is ook niet per se nodig. Als je louter wilt werken aan je kracht en flexibiliteit ben je ook van harte welkom in deze les. 

 • Ik heb wel eerder gepaaldanst! Hoe kom ik in de Strength & Stretch les?

Door het kopen van een losse les-credit, t.w.v. € 16,95,- of als je al zeker weet dat je voor langere tijd bij ons wilt trainen, door een abonnement aan te vragen. We zien je natuurlijk graag als lid van onze club terug!

 • Ik wil een abonnement!
 1. Maak een account aan door hier te klikken.
 2. Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard. Klik op de button "+ abonnement aanvragen" en selecteer het gewenste abonnement.
 3. Reken af en keer terug naar onze pagina.
 4. De dag die jij hebt ingevoerd als startdatum is de dag dat jij je credits ontvangt en kunt gaan reserveren voor jouw gewenste les.
 • Hoe reserveer ik mijn lessen?
 1. Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard en kun je links bovenin het menu openen door op drie horizontale streepjes te klikken.
 2. Klik op "Lessen", selecteeer jouw gewenste locatie en filter de resultaten door rechtsboven op de button "Strength & Stretch" te klikken.
 3. Je kunt nu de les kiezen die je wenst te reserveren en dan ben je klaar om gezellig langs te komen voor jouw les Strength & Stretch.

Wat heb ik nodig voor de Strength & Stretch lessen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.

Strength & Stretch lessen vs. reguliere paaldanslessen
Tijdens de warming up kan het fijn zijn om niet al te veel dikke lagen stof te dagen. Echter, tijdens het stretchen is warm blijven erg belangrijk en kan het als prettig worden ervaren een legging/ lange broek of beenwarmers te dragen, samen met een vestje.

 • Lange sportbroek of legging
 • Korte sportbroek
 • Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten
 • Flexibele sportschoenen of blote voeten
 • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

LET OP: Voorkom uitglijden!
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Heb je vragen over de paaldanslessen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd even onze "veelgestelde vragen" raadplegen.
Staat ook daar je vraag niet tussen? Uiteraard mag je ook altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.