Power & Control

Power & ControlAan het oefenen voor een toffe nieuwe move die net even wat meer krachtoefening of techniek vereist? 


Dan ben je in onze Power &
 Control lessen aan het juiste adres. In vijf kwartier werk je niet alleen aan kracht, maar ook aan belangrijke technieken die nodig zijn om de meest geavanceerde paaldansmoves onder de knie te krijgen. Maar vergis je niet: ook beginners zijn zeer gebaad bij een goede opbouw van kracht en techniek! Dus waar wacht je nog op? Kom leren hoe je jouw spieren correct inzet om de juiste resultaten te behalen!

Ik wil een Power & Control les volgen!

 

Wat is Power & Control?

De Power les is een stevige workout voor elk niveau ter bevordering van de kracht en controle over jouw lijf. Evenwichtig krachttrainen voorkomt blessures en zorgt ervoor dat jij sneller in staat bent moeiteloos zware tricks uit te voeren inclusief de daarbij behorende technieken van het paaldansen. Kortom, wil je je lichaam goed voorbereiden op de gewone paaldanslessen, dan is een Power les de les voor jou!

Voor wie is Power & Control?

Iedereen die zijn of haar paaldanstechnieken wilt verbeteren en net dat extra beetje kracht uit zichzelf wilt halen!

Hoe ziet een les Power & Control eruit?

Na een flinke warming up waarin de spieren klaar worden gemaakt voor het echte werk, wordt er gewerkt aan het opbouwen van kracht door middel van oefeningen op de vloer en aan de paal. De les zal worden afgesloten door een cooling down. De les duurt 75 minuten. 

Waar en wanneer kan ik een les Power & Control volgen?

De Power & Control lessen worden nog niet op iedere locatie aangeboden
Je kunt deze op de volgende locaties volgen:

 Op het moment bieden wij geen Power & Controle lessen aan.

De dag waarop Power & Control lessen plaatsvinden hangt af van de locatie. 
Bekijk het lesrooster hier. Informatie over de leslocaties vindt je hier.

Hoe schrijf ik me in voor een les Power & Control?

Om deel te mogen nemen aan onze lessen is een reservering verplicht en hiervoor heb je credits nodig die je aanschaft in jouw account. Het aanmaken van een account voor iedeeen die mee wil doen met de paaldansles is daarom essentieel, reserveringen zijn namelijk persoonlijk. 

 • Ik heb nog niet eerder gepaaldanst!

Dat is ook niet per se nodig. Als je louter wilt werken aan je kracht en flexibiliteit ben je ook van harte welkom in deze les. 

 • Ik heb wel eerder gepaaldanst! Hoe kom ik in de Power & Control les?

Door het kopen van een losse les-credit, t.w.v. €17,95 of als je al zeker weet dat je voor langere tijd bij ons wilt trainen, door een abonnement aan te vragen. We zien je natuurlijk graag als lid van onze club terug!

 • Ik wil een abonnement!
 1. Maak een account aan door hier te klikken.
 2. Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard. Klik op de button "+ abonnement aanvragen" en selecteer het gewenste abonnement.
 3. Reken af en keer terug naar onze pagina.
 4. De dag die jij hebt ingevoerd als startdatum is de dag dat jij je credits ontvangt en kunt gaan reserveren voor jouw gewenste les.
 • Hoe reserveer ik mijn lessen?
 1. Eenmaal ingelogd bevind je je op jouw dashboard en kun je links bovenin het menu openen door op drie horizontale streepjes te klikken.
 2. Klik op "Lessen", selecteer jouw gewenste locatie en filter de resultaten door rechtsboven op de button "Power & Control" te klikken.
 3. Je kunt nu de les kiezen die je wenst te reserveren en dan ben je klaar om gezellig langs te komen voor jouw les Power & Control.

Wat heb ik nodig voor de Power & Control lessen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.

Power & Control lessen vs. reguliere paaldanslessen
Tijdens de warming up kan het fijn zijn om niet al te veel dikke lagen stof te dagen. Echter, tijdens het stretchen is warm blijven erg belangrijk en kan het als prettig worden ervaren een legging/ lange broek of beenwarmers te dragen, samen met een vestje.

 • Lange sportbroek of legging
 • Korte sportbroek
 • Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten
 • Flexibele sportschoenen of blote voeten
 • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

LET OP: Voorkom uitglijden!
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Heb je vragen over de paaldanslessen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd even onze "veelgestelde vragen" raadplegen.
Staat ook daar je vraag niet tussen? Uiteraard mag je ook altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen naar 085-0220069.