Diverse paaldansworkshops

Diverse paaldansworkshops (privé)


"De leukste workshop die ik ooit gevolgd heb!”

“Wat is paaldansen gaaf! Ik had het niet verwacht dat ik dit kon!”


"Iedereen vond het erg leuk en de instructrice heeft ons goed geholpen en een mooie demo gegeven aan het einde :)”

“Wel een beetje spierpijn maar dat was het meer dan waard”

Wil je iets gewaagds voor een vrijgezellenfeestje? Of liever iets sportiefs voor een team-uitje? Misschien kan die vriendin wel een egoboost gebruiken na haar recente break-up of kies je ervoor het jaarlijkse personeelsuitje humoristisch te houden!  Wat je ook wenst in een uitje: onze paaldansworkshops zijn gegarandeerd een succes, voor iedereen! Man, vrouw, jong, oud: iedereen is welkom om gezellig mee te doen!

Workshop aanvraag starten!

 Soorten workshops

Sportief Paaldansen biedt een grote diversiteit aan paaldansworkshops. Zo kun je bij ons terecht voor een sportieve workshop maar ook voor een sexy of enorm komische workshop! Wat voor workshop je ook kiest, we garanderen je een geweldige ervaring die je niet snel zal vergeten!

  • Twerk & Pole workshop

Hoor jij ook steeds vaker over “Sunday Bumday” of “Shake what your momma gave you”? Dan gaat het vast over twerken! En omdat twerken ontzettend hot is & paaldansen nog steeds supergaaf, combineren wij deze twee in één workshop voor jou! Dan kan jij straks in iedere club de show stelen.
In deze workshop leer je van beiden een beetje en combineer je de aangeleerde technieken in een te gekke choreografie die je eind van de workshop zult laten zien aan elkaar! Leef je lekker uit, flaunt it if you got it en maak er samen een te gekke dansworkshop van!

  • Crazy Pole workshop

Voor de dames die het allemaal niet te serieus nemen, maar vooral heel veel gekkigheid en humor willen, is de crazy pole workshop de uitgelezen kans. Natuurlijk leer je een aantal te gekke paaldansmoves en  wil je dit doen in een compleet uitgedost kostuum dan mag dat!
Zet bijvoorbeeld de aanvoerder of vrijgezel in het daglicht met een zelf meegenomen pikant, of beetje vreemd kostuum of vraag iedereen iets mee te nemen en zoek allemaal een leuk kostuum voor elkaar uit. Kortom: sta gezellig samen voor paal!
Lachen, gieren, brullen is in deze workshop gegarandeerd: we starten met een warming-up met een aantal ongewone oefeningen en gaan dan over tot het paaldansen. Je leert een aantal draaien, gaat klimmen en zelfs op zijn kop hangen (met wat hulp) behoort tot de mogelijkheden!
Daag elkaar uit in een dance-off en film het geheel! Samen maken we er een te gekke workshop van! Niets moet, alles mag!

Extra meenemen: alle gekke toeters en bellen die jij mee kunt en WILT meenemen.
Extra TIP voor de Crazy poleworkshop: neem in het geval van een vrijgezellenfeest een sexy of supergrappig outfit mee voor de vrijgezel. Lingerie kan bijvoorbeeld ook over de kleding heen gedragen worden. Daag haar uit een demonstratie van alles wat geleerd is te geven!

  • Sexy Pole workshop

Hakken uit de kast en je attitude ook! In deze workshop mag je jezelf prachtig vinden en welke betere manier is er dan een paar mooie hakken, je mooiste (sport)outfit en een sfeervolle zaal met mooie verlichting, palen en een docente die jou leert sierlijk te bewegen daarin of eromheen. Want dat kan iedereen; ook als je nu denkt van niet!.
Hakken zijn natuurlijk niet verplicht, maar verbeteren je figuur en je zult je verbazen wat je allemaal kan op hakken met een beetje oefenen!
Je leert een aantal gave draaien met een sexy twist en elegant de paal in te klimmen en zult deze elegant ten uitvoer brengen in een choreografie. Uiteraard laten jullie elkaar jullie nieuwverworven talenten zien en is elkaar aanmoedigen verplicht.

Extra meenemen: hakken (niet verplicht), outfit waarin je je lekker voelt.
Extra TIP voor de Sexy poleworkshop: neem in het geval van een vrijgezellenfeest een sexy outfit mee voor de vrijgezel. Lingerie kan bijvoorbeeld ook over de kleding heen gedragen worden. Daag haar uit een demonstratie van alles wat geleerd is te geven!

  • Regular Pole workshop

De regular pole workshop is een workshop voor wie echt wil leren paaldansen, op sportieve wijze. Je ontkomt dus niet aan een goede warming up op vrolijke muziek, waarna we helemaal klaar zijn voor het echte werk!
Draaien, klimmen, zitten in de paal; alles komt aan bod. En voor wie dat leuk vindt, kun je aan het einde van de workshop (met wat hulp) ook nog ondersteboven in de paal hangen – is dat niet tof?

  • Burlesque Workshop ( ZONDER PAAL )


Tijdens de burlesque workshop ruilen we de paal in voor een stoel! Hoe leuk is dat?! Je leert verschillende aspecten van het burlesque dansen, je voelt je vrij, empowered en zelfverzekerd! Samen met de docent ga je een toffe burlesque dans leren waarbij de stoel centraal staat. Zwier met je heupen, zwaai met je armen en gebruik de leukste attributen om jouw act compleet te maken. Aan het einde van de workshop kan je samen met jouw groep een dans opvoeren waarmee je zo de hoofdrol in de film 'Welcome to burlesque' zou kunnen bemachtigen. 
 

Hoe ziet een (paaldans)workshop eruit?

We beginnen uiteraard met een korte gezellige warming-up. Zodra jullie lekker warm zijn gaan we aan het echte werk beginnen. Paaldansen!

Je leert tijdens de workshop verschillende (paaldans)moves, die we jullie uiteraard eerst goed uitleggen en voordoen. Hierna kunnen jullie de moves oefenen en zodra jullie de oefening onder de knie hebben leren we jullie weer een move.
Tussentijds de at langere workshops hebben we even een korte pauze, om weer op energie te komen.
Even uitgerust en dan weer verder! Maak leuke groepsfoto's of film erlkaar terwijl je je oefeningen uitvoert!

Altijd al een keer ondersteboven in de paal willen hangen tijdens een paaldansworkshop? Dat mag natuurlijk ook! De instructrice zal jullie hiermee helpen. Tijdens de gehele workshop zal de instructrice jullie paaldansniveau in de gaten houden en passende oefeningen geven zodat het voor iedereen leuk is!
De workshop wordt afgesloten met een mooie demo van de instructrice en daarna doen jullie een heerlijke cooling down.

Kortom, wij zullen ons best doen om aan al jullie wensen tegemoet te komen, want de workshop moet een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring worden!

Waar worden de workshops gegeven?

We geven workshops in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg,  en Utrecht. Iedere workshop die we op eigen locatie verzorgen, wordt gegeven met minimaal twee palen. Wilt u een workshop in Amsterdam,Den bosch, Breda, Roosendaal of Tilburg dan rekenen wij een locaie toeslag van €35. Wil je een workshop in Den Bosch op zondag? Komen hier nog €45 beheerderskosten bij.
Wil je een workshop op een andere locatie? Ook dat kan natuurlijk. We kunnen op bijna elke locatie een paal neerzetten! Natuurlijk doen we dat in overleg. Mail hiervoor naar info@sportiefpaaldansen.nl of bel naar telefoonnummer 085-0220069.

Wat zijn de kosten van de workshop?

Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, 's Hertogenbosch, Breda en Roosendaal.
Workshop van 1 uur t/m 15 personen: € 199,- (raden we af bij groepen groter dan 8 personen)
Workshop van 1,5 uur t/m 15 personen: € 240,-
Workshop van 2 uur t/m 15 personen: € 280,-

Voor een workshop op de locaties Amsterdam, Tilburg, Den Haag, Den Bosch, Breda en Roosendaal wordt €35 extra in rekening
gebracht omdat wij met externe locaties werken. LET OP; WORKSHOPS ZIJN OP ZONDAGEN NIET MOGELIJK IN DEN BOSCH! Last minute aanvragen, binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop, wordt €30 in rekening gebracht!

Onze groep is groter, of kleiner!
Wil je met meer dan 15 personen paaldansen? Ook dat kan uiteraard! Per extra persoon betaal je €17.

Eigen locatie?
Indien je over een eigen locatie beschikt waar de workshop moet plaatsvinden, dan kunnen we dit ook voor jullie verzorgen. Hier komen dan de kosten van kilometervergoeding bovenop en (indien jouw locatie geen palen heeft), mogelijk de meerprijs van extra palen. Één paal is inbegrepen in de workshop prijs. 

Hoe boek ik een workshop?

Maak dan gatis en vrijblijvend een account  aan op onze website. Vanuit je account ga je naar het tabblad 'Mijn workshops' en klik daar op ‘Nieuwe aanvraag’. Hier vul je alle gegevens in van de workshop die jij graag wilt. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Een workshop is pas definitief als de aanbetaling is voldaan, daarvoor zit je dus nog nergens aan vast.

Boek een paaldansworkshop

Indien je nog vragen hebt mag je ons altijd even mailen info@sportiefpaaldansen.nl of bellen 085-0220069, je mag je vraag ook via ons contactformulier stellen.