Sirmean R

Sirmean
Les- en Workshop Instructrice

Beste lezer, ik ben Sirmean Remak!
Wat fijn dat je even de tijd neemt om te weten wie wij zijn bij sportiefpaaldansen!

Ik ben een aparte vogel die echt van alles in huis heeft op het gebied van mensen te entertainen en ja, ik ben prettig gestoord dus.

Zoals een ieder die met iets nieuws begint heb ik me
aardig voorbereid om te weten waar ik aan begon en wat me te wachten stond. Nou, dit had ik dus veel eerder moeten
doen: er ging een wereld voor mij open.
Met wat dans achtergrond in salsa, carnaval style & de vechtsport boxen kwam ik een heel eind. Ik wilde dit avontuur natuurlijk graag delen met mijn beste vriendinnen, maar dan kom je er snel achter dat niet iedereen het lef heeft om deze coole ,tricky en powerfull training te ondernemen. Uiteindelijk bleef er een dappere vriendin over die met mij mee wilde naar de lessen.

Sinds dien was ik verkocht, hooked en in love met paaldansen. Als moeder kom je vaak tijd te kort om wat voor je zelf te ondernemen!
Nou, niet deze moeder! Ik ben dol op mijn gezin en deze kans wilde ik benutten om te laten zien als je iets leuk vindt het je passie wordt dat je er voor moet gaan! Time mangement komt dan goed van pas.

Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik startte in 2016 met een Groupon actie van 8 lessen en ontdekte dat je heel veel kunt leren in één les alleen al. Vervolgens een abonnement afgesloten van 8 lessen per maand en die zijn het beste als je besluit het paaldansen nog beter onder die knie te krijgen.

En als klap op de vuurpijl besloot ik om workshops te gaan geven, dat was zo spannend en tevens een uitdaging. Je ontwikkelt jezelf
op die manier snel (door andermans valkuilen te spotten en op te lossen) en merkt dat je daarvan zelf ook weer vaardiger wordt en om die kennis over te brengen op starters is geweldig en een voldoening! Wat kun je nog meer wensen?

Kortom, pak een proefles of workshop. Geniet, leer en investeer in jezelf ! Want dat kan niemand je afpakken !

Ik kijk nu al uit naar komst.

Liefs,
Sirmean