Nathalie S

Nathalie
Allround Instructrice

Hoi Hoi,

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Nathalie Stokhuyzen en ik ben geboren op 14 september 1991.

In 2013 heb ik mijn eerste lessen gevolgd bij Sportief Paaldansen, welke ik had gekocht via Groupon. Ik was op zoek naar een nieuwe sport en zag dit gelijk als mijn kans om paaldansen van mijn bucketlist af te kunnen strepen. Nooit gedacht dat ik zo verslaafd zou raken, na de eerste les was ik gelijk verkocht! Iedereen deed zulke gave dingen, was enthousiast en hielp elkaar. Ik heb het wel geweten hoor, na de eerste les had ik goed spierpijn!

Voordat ik begon met paaldansen heb ik 8 jaar gehockeyd en had ik eigenlijk weinig ervaring met dans. Toen ik 5 jaar oud was heb ik wel 2 jaar ballet gedaan maar die was natuurlijk niet meer echt van toegevoegde waarde na 14 jaar.
Na 3 jaar lessen te hebben gevolgd ben ik af en toe workshops gaan geven en vind ik het leuk om andere mensen te laten zien hoe leuk paaldansen is!

Voor mij is dit de perfecte work out omdat je kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen traint met een hele leuke groep mensen om je heen! Toen had ik nooit gedacht dat ik al die oefeningen nu ook zou kunnen, je kan meer dan je denkt dus kom ook een keertje langs en ervaar het ook!

Groetjes,
Nathalie