Systeem-Nieuwsbericht

Systeem-Nieuwsbericht

 

WE MOGEN WEER OPEN!

Hi lieve leden van Sportief Paaldansen!

Hebben jullie ook het 'goede' nieuws gehoord?! Als alles meezit, mogen we 1 juli onze studio's weer openen, wat zijn we daar ontzettend blij mee!! Uiteraard dienen we ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM:

 

- ben je verkouden of voel je je niet lekker dan blijf je thuis
- kom met je sportkleding aan naar de les want de kleedkamers worden niet gebruikt
- voordat de les begint, handen goed wassen en aan het einde van de les ook
- de materialen worden met regelmaat door ons gereinigd
- het aantal te reserveren plekken per les wordt verlaagd
- maak voor, tijdens en na de les je paal grondig schoon
- meenemen van een handdoek is verplicht!! Zonder handdoek kan de toegang tot de les geweigerd worden. Je krijgt dan de keuze om ter plaatse een Sportief Paaldansen handdoek aan te schaffen voor 5 euro of de zaal te verlaten zonder refund van je credit.
- Lestijden worden tijdelijk gewijzigd naar 60 minuten (doordat er aan alle lessen minder mensen tegelijk mee kunnen doen krijg je tijdens de les meer aandacht en begeleiding per persoon)

ACTIE GEDLIG TOT EIND JUNI!

Ook hebben we goed nieuws! Het is weer mogelijk om x-pole's te leveren! Heb je genoeg credits en wil je een deel hiervan gebruiken om bijvoorbeeld een paal aan te schaffen, je kan 20% van het totale aankoopbedrag op palen, hoepels en crashmats betalen met credits!! Dit kan op een x-pole stage oplopen tot wel 200 euro! Dus grijp snel je kans en bemachtig nu je eigen paal zodat je thuis lekker aan de slag kunt met onze online lessen! De actie geldt ook voor de palen van Lupitpole! Bij interesse GEEN bestelling plaatsen via de webshop maar SVP mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl, alleen dan kunnen de credits in mindering worden gebracht!