DiannedD

Dianne
Workshopinstructrice

Hoi, mijn naam is Dianne.


In 2012 ben ik begonnen met het volgen van lessen en na mijn eerste les was ik, en ben ik nog steeds, helemaal fan! Het leuke aan paaldansen is dat net als dansen op verschillende stijlen gedaan kan worden. Het ziet er mooi uit en lijkt best makkelijk. Maar het vraagt veel inspanning en vastberadenheid op een leuke manier. Je wil iets voor elkaar krijgen en stap voor stap lukt dat ook. Zelfs wanneer je dacht dat het onmogelijk was. Die kleine overwinningen maken het zo leuk. De ‘blauwe paalkusjes’ zijn je trots en ondertussen wordt je echt supersterk!

Ik trainde 2, soms 3 keer per week en bij Sportief Paaldansen worden ook clubkampioenschappen georganiseerd, waar ik twee keer aan meegedaan heb. Superspannend! Leuke uitdaging om aan mee te doen en je geleerde ‘moves’ aan een publiek showen.

Sinds 2015 geef ik ook workshops en vind het leuk om de eerste ervaring die ik had bij paaldansen door te geven. De workshops zijn gezellig en IEDEREEN kan het leren, dat beloof ik je! Er wordt weleens de vraag gesteld: Hoe kom je erop om dit te gaan doen? Het antwoord is simpel, ik had dezelfde reden als waarom jij nu deze website bezoekt en naar een proefles of vrijgezellenfeestje kijkt. Je bent nieuwsgierig en ik ben er van overtuigd dat je iets dan altijd moet proberen. In mijn geval pakte dat erg goed uit omdat ik een sport vond die bij mij past!


Hopelijk tot ziens en niet twijfelen: gewoon boeken dan maken we er een gezellig feestje van!Groetjes Dianne,

Utrecht | 1984