LoesvV

Loes
Workshop instructrice

Mijn naam is Loes, geboren in Juni 1988 en getogen in de omgeving Den-Bosch. Sinds 2016 woon ik in Rosmalen, waar ik het huis deel met mijn vriend en hond.

Qua sport heb ik vanalles geprobeerd, klassiek ballet, jazz, street dance, hiphop, badminton, tennis, paardrijden en ga zo maar door, maar niets hield mijn aandacht lang vast. In Augustus 2016 ben ik begonnen met paaldansen en ik kan zeggen dat ik mijn ding gevonden heb!

Al snel merkte ik dat ik qua spieren enorme stappen maakte. Een flinke workout vooraf en vervolgens de lol van in de paal hangen is voor mij een ideale combinatie. Naast het ontwikkelen van spieren helpt het paaldansen me enorm om mijn gedachten te verzetten na een dag hard werken en het leert me meer lef te hebben door soms letterlijk los te moeten laten. De kick van het paaldansen en de vooruitgang die je bij jezelf merkt is enorm verslavend, het geeft me enorm veel voldoening om na flink oefenen een move goed uit te kunnen voeren!

Om anderen dit gevoel ook te laten ervaren en mijn enthousiasme over te brengen ben ik in 2017 begonnen met het geven van workshops voor Sportief Paaldansen.

Ik hoop je snel te zien bij een van onze workshops!