Fiona vdB

Fiona
Workshop Instructrice

Hallo!!

Mijn naam is Fiona en ik ben workshopinstructrice bij sportiefpaaldansen! Ik woon sinds vier jaar in Utrecht, hiervoor woonde ik in Den Bosch. Inmiddels ben ik wel een beetje verliefd geworden op de grotere dynamische stad Utrecht. Naast de workshops die ik bij Sportief paaldansen geef werk ik bij het front office bij een indoorskydive centrum.

Ik heb drie grote liefdes en dat is reizen, sporten en conservatie werk voor Marine leven (ik doe mee aan programma's om voornamelijk te helpen met haaien conservatie). Van de bijzondere sporten kan je er één alvast raden, namelijk paaldansen! De andere twee zijn duiken en sinds kort indoorskydiven.

Ik heb een lange tijd gedacht dat Paaldansen niets voor mij was. "Zo lenig ben ik niet" En "ik vind jongens sporten toch veel leuker", maar paaldansen bleek een enorme uitdaging voor me en het werd één van mijn grootste passies. Nu ben ik leniger en sterker geworden dan ik ooit had durven dromen.

Ik vind het één van de mooiste dingen in het leven om je passies door te geven aan anderen. Inmiddels heb ik kinderen les mogen geven, demonstraties gedaan op beurzen en workshops gegeven.

Hoe meer je bereikt, hoe meer je begrijpt dat er veel meer mogelijk is met paaldansen en in andere belangrijke dingen in je leven!
Tot snel in een les, waarbij ik je versteld laat staan van jezelf!

Groetjes,
Fiona