MitW

Mit
Workshopinstructrice

Hoi!

Wat leuk dat je bij mij terecht ben gekomen. Ik ben Mit, een herfstkind geboren in 1988 die in 2015 werd overgehaald door een vriendin om een proefles paaldans te nemen. Ik had hier helemaal geen interesse in en vond het ook niets voor mij. Totdat ik na de proefles de volgende dagen moest lijden van de spierpijn! Zo, wat was dat een goede training zeg, dacht ik bij mijzelf en vroeg mij af of ik nou 8, 10, of 12 buikspieren had door de spierpijn overal. Het beste was dat ik voor mijn gevoel tijdens de les niet veel moeite had gedaan.

Na een aantal lessen heb ik paaldansen leren leuk te vinden terwijl ik aan mijn kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit werkte. Paaldansen is zeker sportief en zelf zei ik tegen mensen dat ik aan paalfitness deed, want zo voelt het ook.

Dit wou ik heel graag met mensen delen, hoe leuk en sportief het kan zijn. Zo ben ik begonnen met het geven van workshops en ik vind dat nu zelfs leuker dan paaldansen! Ik wil graag mensen laten zien dat iedereen het kan doen en hoe snel je dat ook kan leren. In een les of een workshop leer je namelijk al veel trucjes. Hiermee kan je combinaties maken voor een zwaardere training of een leuk dansje creëren en de inner sensual goddess naar voren laten komen. Your wish is my command en ik maak er een feestje van!

Ik hoop je snel te zien.

Groetjes Mit